Krom Profil Katlanır Sistem

Krom Profil Katlanır Sistem

(0 customer reviews)
Kategoriler: ,

Stokta

  • Modern ve Şık Tasarımlar
  • Dayanık ve Uzun Ömürlü Malzeme
  • Banyonuza Özel Üretim Ölçüler
  • 5mm Temperli Cam

Şehir dışı ürün gönderimleriniz kargo, nakliye ve ambar ile
yapılır, yol ücreti bulunduğunuz ile bağlı değişiklik
göstermektedir.

ÖZEL ÖLÇÜ SİPARİŞLER VE STOK BİLGİSİ İÇİN LÜTFEN BİLGİ ALINIZ.

Tüm ürünlerde vade varksız komisyonsuz kredi kartı ile ödeme seçeneği

Açıklama

Duşakabinler, banyonuza şık ve çağdaş bir görünüm kazandırırken aynı zamanda daha rahat ve güvenli bir duş deneyimi sunarlar. Duş perdesi kullanmak yerine, duşakabinler su sıçramalarını önleyen cam veya akrilik panellerle çevrilidir. Bu sayede hem banyonuz daha temiz kalır, hem de suyun etrafa yayılma riski azalır.

Bunun yanı sıra, duşakabinler farklı boyutlarda ve tasarımlarda bulunabilirler, böylece her banyoya uygun bir seçenek vardır. Küçük banyolar için kayar kapılı duşakabinler veya köşe modelleri tercih edilebilirken, büyük banyolarda duvar boyu cam panellerle oluşturulmuş duşakabinler tercih edilebilir.

Duşakabinlerin bir diğer avantajı da hijyeniktirler. Duşakabinlerin pürüzsüz yüzeyleri, bakteri ve küf oluşumunu engeller, böylece banyonuz daha sağlıklı bir ortam haline gelir.

Eğer siz de banyonuzu modernleştirmek ve daha konforlu bir deneyim yaşamak istiyorsanız, duşakabin seçeneklerimizi inceleyin. Her bütçeye uygun modellerimiz ve geniş ürün yelpazemizle size en uygun çözümü sunmak için buradayız.

Bize Ulaşın

© 2023 Tasarım Hurtech

Call Now Button